Lecții de machiaj

deblueclass info

Lecții de machiaj

Lecții de machiaj
Ce înseamnă lecția de machiaj?

În cadrul atelierului de machiaj vei avea parte în fiecare zi de Lecția de machiaj.

În fiecare zi vom posta câte un articol care să te ajute și să te învețe cum să te machiezi corect și ca o profesionistă. Asta nu înseamnă că daca vrei să faci carieră în domeniu nu ai nevoie de ajutorul unui specialist și de niște cursuri de specialitate. Noi îți vom da diferite ponturi și îți vom spune pas cu pas cum să efectuezi un machiaj. Lecțiile de masaj cuprind toate stilurile: machiaj de zi, de seară și tot felul de machiaje în funcție de dorința ta.

Vă rugăm să ne lăsați un comentariu și să ne spuneți ce lecție de masaj vă interesează și bineînțeles să ne adresați întrebările dumneavoastră.

Istoria machiajului

Vom incepe cu istoria machiajului si tot ce inseamna machiajul, cu ustensile necesare si ce face fiecare. Vom continua calatoria noastra in arta machiajului cu un pic din teoria culorilor dupa care bineinteles ca vom trece la partea amuzanta, partea unde incepem sa facem arta.

Daca iti starnim interesul sa sti ca te asteptam si la unul din cursurile noastre unde vei invata de la lectori cu experienta. Iti oferim materialele si suportul de curs gratuit, iti punem la dispozitie modele pentru a putea practica fiecare lectie de machiaj invatata. Deasemena, vei avea propriu post de lucru unde vei exersa intre 3 si 4 ore la fiecare intalnire pentru a putea capata experienta. Atelierul de machiaj isi sprijina cursantii prin diferite proiecte unde sunt solicitati si ajutati sa intre in lumea colorata a machiajului. Dupa ce termini un curs in cadrul scolii noastre facem tot posibilul sa te plasam sau sa iti dam informatia necesara pentru a putea avea un job in domeniu. Tot suportul pentru a practica cea ce iti place cel mai mult, tot ce inseamna machiaj!

Lecții de masaj cu BlueClass – viitorul tău începe cu noi!

Despre autor

blueclass info author