Despre noi

Blue Class – școală acreditată ANC

Un nou concept in domeniul formarii profesionale – Blue Class! Scoala acreditata ANC va ofera oportunitatea specializarii la standarde europene, intr-unul dintre cele mai cautate domenii de pe piata muncii. Blue Class deruleaza cursuri de masaj, cosmetica si machiaj prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Toate cursurile sunt autorizate de catre CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor. La sfarsit, dupa absolvirea cursurilor, Blue Class acorda diplome de calificare recunoscute U.E.

Prin programele de calificare pe care Blue Class le ofera, veti putea sa va integrati pe piata muncii. Fie ca sunteti la inceput de cariera, fie ca doriti sa va schimbati profesia sau sa va adaugati alta calificare. Va stam la dispozitie si va putem consilia chiar si dupa absolvirea cursurilor.

Calificari Blue Class

Aceste calificari acordate de Blue Class va pot ajuta sa lucrati organizat in cadrul institutiilor de profil: saloane, statiuni, SPA-uri, clinici specializate. Puteti lucra full sau part-time, acasa sau la domiciliul clientului, oferindu-va mobilitatea timpului si a deciziilor legate de activitatea in sine.

Experienta lectorilor de la Blue Class va va ajuta sa va insusiti cele mai bune tehnici si stiluri din domeniu, prin a va forma ca foarte buni practicieni si adopta atitudinea necesara.

Model diplome emise de Blue Class: