Despre noi – Blue Class scoala acreditata ANC

Despre noi – Blue Class scoala acreditata ANC

 

Un nou concept in domeniul formarii profesionale – Despre noi – Blue Class scoala acreditata ANC   ofera oportunitatea specializarii la standarde europene, intr-unul dintre cele mai cautate domenii de pe piata muncii. Blue Class  deruleaza cursuri de masaj , cosmetica si machiaj  prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, fiind autorizate de catre CNFPA – Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor. La sfarsit, dupa absolvirea cursurilor , Blue Class  acorda diplome de calificare recunoscute U.E .

 

Prin programele de calificare pe care  Blue Class  le ofera, veti putea sa va integrati pe piata muncii fie ca sunteti la inceput de cariera, fie ca doriti sa va schimbati profesia sau sa va adaugati alta calificare. Va stam la dispozitie si va putem consilia chiar si dupa absolvirea cursurilor.

Aceste calificari acordate de Blue Class va pot ajuta sa lucrati organizat in cadrul institutiilor de profil (saloane, statiuni, SPA-uri, clinici specializate), full sau part-time, acasa sau la domiciliul clientului, oferindu-va mobilitatea timpului si a deciziilor legate de activitatea in sine.

Experienta lectorilor de la Blue Class  va va ajuta sa va insusiti cele mai bune tehnici si stiluri din domeniu, prin a va forma ca foarte buni practicieni si adopta atitudinea necesara.

Model diplome emise de Blue Class

 

ABS_SPEC1 certif-calificare