Contact

 

Contact Blue Class

Ne aflăm în București în zona Piața Iancului – ca punct de reper:

Restaurant Intermacedonia,

Strada: Avrig nr 41 , bl. 460 , etaj 2, apartament 14, interfon 14. 

Click aici pentru hartă

Email: info@blueclass.ro

Tel: 031.438.27.17 / 0737.091.693

   

Masajul

Masajul presupune manipularea straturilor superficiale și profunde ale mușchilor și țesutului conjuctiv in scopul promovării relaxării si stării de bine.

Cuvântul provine din arăbescul massa ce înseamnă:a atinge, a simți sau a manipula sau din latinescul massa ce înseamnă “masă, masă densă”. Masajul implică acționarea asupra corpului cu presiune – structurată, nestructurată, staționară sau în mișcare – tensiune, mișcare, vibrație, manual sau cu ajutorul unor ajutoare mecanice. Țesuturile vizate pot include mușchi, tendoane, ligamente, piele, articulații, sau alte țesuturi de tip conjunctiv, ca de asemenea și vasele limfatice sau organele din sistemul gastrointestinal.

Masajul poate fi aplicat cu ajutorul mâinilor, a degetelor, coatelor, genunchilor, frunții si picioarelor. Există peste 80 de modalități de masaj recunoscute. Printre motivele cele mai des citate în justificarea introducerii masajului ca terapie se află cererile clienților și eficacitatea clinică percepută.

În mediile profesionale, masajul implică așezarea clientului pe o masa de masaj, așezarea acestuia pe un scaun de masaj sau întinderea acestuia pe o saltea, pe podea. Subiectul supus masajului poate fi dezbrăcat complet sau parțial. Anumite părți ale corpului pot fi acoperite cu prosoape sau cearceafuri.